VERGROOT DE HERKENBAARHEID VAN JOUW BEDRIJF

Bedrijfskleding is misschien wel een van de meest effectieve manieren om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Zeker als je veel persoonlijk klantcontact hebt, is kleding met je bedrijfsnaam erop een must. Niet alleen om de naamsbekendheid te vergroten, maar ook om de klantbeleving te verbeteren.

Er zijn meerdere mogelijkheden om de kleding te voorzien van een logo: 

Bedrukken: Deze bedrukkingstechniek is zeer geschikt voor flexibele materialen. De transfers worden los van het kledingstuk gefabriceerd, waarna deze via een hittepers op uw gewenste bedrijfskleding toegepast wordt. Bij een transferdruk heeft u een breder aantal mogelijkheden qua bedrukkingslocaties, zo kunt u met een transferdruk ook kiezen voor een mouwopdruk of andere ongebruikelijke plaatsen.

 

Borduren: Bij het borduren van uw bedrijfskleding wordt er gebruik gemaakt van naald en garen om uw logo op het textiel aan te brengen. Afbeeldingen of logo’s worden vooraf omgezet naar een speciaal borduurprogramma om deze op de juiste manier te kunnen borduren. Geborduurde kleding is wasbaar op hoge temperaturen, u hoeft zich daarbij dus geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen.

 

Zeefdruk: Bij zeefdruk wordt er eerst van elke drukkleur een film gemaakt. Een film is een transparante folie waar in het zwart die gedeelten staan die in de desbetreffende kleur moeten worden gedrukt. Voor een opdruk in één kleur wordt dus één film gemaakt en voor een opdruk in twee kleuren twee films etc. Wanneer er meerdere kleuren zijn in het ontwerp moeten al die kleuren dus eerst uit elkaar gehaald worden worden. Dit proces heet kleurscheiding (of kleur-seperatie). Voor een opdruk op donker textiel wordt er vaak een extra drukkleur gebruikt: het onderwit, ook wel underbase genaamd. Deze underbase zorgt ervoor dat de kleuren die eroverheen worden gedrukt goed dekken. Zeefdruk is mogelijk vanaf 50 stuks. 

 

Sublimatie: Sublimatie is een druktechniek waarbij een ontwerp wordt geprint op textiel, gebruik makend van speciaal overdraagbaar transferpapier en een hittepers. Sublimatie kan gebruikt worden voor het bedrukken van full-colour designs op kleding. Het is een perfecte optie voor sportkleding door de zachte afwerking. De kleding dient voor minimaal 65% van polyester te zijn. 

sewing-2262286-2.jpg